Yhteystiedot

Kansanedustaja
Anne Kalmari
050 512 2084
">

Avustaja
Kalle Murto
050 466 7697
">

Anne Kalmari Facebookissa Anne Kalmari Twitterissä
Tilaa Anne Kalmarin blogi RSS-syötteenä Anne Kalmari LinkedInissä

Perhe

Olen syntynyt 20.4.1968 Kivijärvellä. Äitini Meeri asuu Kivijärven kirkonkylällä. Reino -isäni on  kuollut. Sisarukseni ovat Tuula ja Erkki. Koulutukseltani olen maatalous- ja metsätieteiden maisteri, agronomi. Kansanedustajan työ on tullut päätoimisen kotitilan viljelyn sijaan. Viikonloppuisin navettatyöt ja lehmien hoito kuuluvat päivääni. Maatilan fyysinen arki on hyvää vastapainoa eduskuntatyölle. Virkistykseni saan luonnosta. Marja-, sieni- tai kalareissuilla perheen kanssa burn outit saavat kyytiä. Liikkumista Helsingin päässä helpottavat hyvät lenkkimaastot, kunnon sporttiliivit ja kuntosali eduskunnan bunkkerissa. Käsien ristiminen iltaisin saa levollisen mielen. Kaikki ei ole itsestä kiinni.

 

Puolisoni Riku on kotoisin Saarijärveltä, jossa hänen vanhempansa asuvat edelleen toimeliaina eläkeläisinä luokanopettajan ammatista. Riku on koulutukseltaan metsänhoitaja. Työkseen hän hoitaa maa- ja metsätilaamme.  Rikun harrastuksia ovat laulu Saarijärven mieskuorossa ja Rewoltersissa sekä kitaran ja saksofonin soitto . Myös metsästys ja kalastus kiinnostavat. Samoin pyöräily ja lentopalloilu.

 

Poikamme Juho opiskelee prosessitekniikkaa Aalto-yliopistossa Otaniemessä Espoossa. Tyttäremme Elli opiskelee Jyväskylän yliopistossa suomen kieltä. Elli on kiinnostunut taiteesta ja kirjallisuudesta. Ilokseni myös maataloudesta!

 

iloinen perhe järvellä

Tapahtumat

  • La 28.04.2018: 50v Syntymäpäivät Kivijärvellä

KYSELY

Tällä hetkellä ei ole gallupia saatavilla.
Keskusta
Lasten ja nuorten valtuutettu