Yhteystiedot

Kansanedustaja
Anne Kalmari
050 512 2084
">

Avustaja
Kalle Murto
050 466 7697
">

Anne Kalmari Facebookissa Anne Kalmari Twitterissä
Tilaa Anne Kalmarin blogi RSS-syötteenä Anne Kalmari LinkedInissä

vaalit

Suomi äänesti työn, oikeudenmukaisuuden ja yhteistyön puolesta

Keskustan eduskuntaryhmä, kannanotto to 23.4.2015 klo 13.30, julkaistavissa heti

Suomi äänesti työn, oikeudenmukaisuuden ja yhteistyön puolesta

Eduskuntavaalit olivat muutosvaalit. Suomalaiset äänestivät Keskustan edustaman muutoksen: työllistävämmän, oikeudenmukaisemman ja koko Suomea tasapainoisemmin kehittävän politiikan puolesta. Vaalitulos oli myös luottamuslause ratkaisukeskeiselle ja yhteistyötä kokoavalle toimintatavalle.

Puheenjohtaja Juha Sipilän ja Keskustan saama valtakirja Suomen kuntoon laittamiseksi on vahva. Keskustan tavoitteena on, että Suomi saa rivakasti uuden, toimintakykyisen hallituksen. Nyt on menossa luottamus- ja yhteistyöpääoman rakentaminen puheenjohtaja Sipilän johdolla.

Keskusta katsoo, että kaikessa päätöksenteossa on oltava tavoitteena, että Suomeen saadaan lisää työpaikkoja ja että jokainen suomalainen pidetään oikeudenmukaisesti mukana. Keskusta haluaa osaltaan rakentaa ehyttä, tasavertaista, moniarvoista ja kansainvälistä Suomea, joka nousee yhteen hiileen puhaltamalla ja menestyy osaamisellaan.

Keskusta katsoo, että uuden hallituksen on ensi töikseen päätettävä Suomen työllisyyttä ja talouden kasvua kohentavista ratkaisuista. Uskottava suunnitelma velaksi elämisen lopettamisesta on tehtävä heti. Sosiaali- ja terveyspalvelujen uudistus on vietävä eduskunnan perustuslakivaliokunnan kannanotot huomioiden yhteistyössä maaliin, jotta ihmisten sosiaali- ja terveyspalvelut voidaan turvata. Palvelujen rahoitus on ratkaistava samassa yhteydessä.

Lisätietoja:
eduskuntaryhmän puheenjohtaja Kimmo Tiilikainen, puhelin 050 511 3174

Äänestä EU-vaaleissa!

Kuulumme Euroopan Unioniin ja meidän tulee pitää vaikuttaa siellä tehtäviin päätöksiin. Emme kaipaa turhaa byrokratiaa. EU:n tulee keskittyä suuriin linjoihin: rauhaan ja vakauteen. Pieniin asioihin EU:n ei pidä puuttua.

Kestävä kasvu sekä maatalous ja maaseutu vievät suurimman osan EU-budjetista. Haluan parlamenttiin näiden alojen asiantuntijuutta. Ruuan omavaraisuus on huoltovarmuutemme peruspilareita. Kannattaa myös muistaa, että tulevaisuudessa maatalouspäätökset tehdään komission sijaan parlamentissa. En halua, että maat, jotka ovat hävittäneet omat metsänsä tulevat sanomaan miten meidän tulee hoitaa omia metsiämme. EU päättää, saammeko itse tulevaisuudessa määrätä geenimuuntelusta vapaat alueet. EU päättää, näkyykö ruokapakkauksissa tuotantomaan alkuperämerkintöjä.

Keskusta rohkenee puolustaa alueita. Vaikka joskus tulee lunta tupaan, me aiomme jatkaa linjaamme. Jyrki Kataisen (kok) hallitus hyväksyi, että EU:n aluerahojen jaossa käytetyistä kriteereistä harvan asutuksen painoarvo puolittui. En halua keskittämisen tukijoita EU-parlamenttiin.

Me haluamme Suomessa päättää omista pedoistamme ja omista kuorma-autolla ajoistamme sekä omista loma-ajoistamme itse. EU:n tämän hetken tärkein asia olkoon eurooppalaisten turvallisuudesta huolehtiminen ja byrokratian torjunta.

Moni tuntee, ettei äänestämisellä voi vaikuttaa. Ei pidä nostaa käsiä pystyyn ja hokea, että EU:sta ei ole mitään hyötyä. Pitää äänestää vaaleissa heitä, jotka ovat valmiita taistelemaan maaseudun puolesta!

Itse olen huolissani Suomen maaseudun ja syrjäisten seutujen tulevaisuudesta. Toivottavasti mahdollisimman moni maaseutua ymmärtävä ehdokas pääsee läpi. Haluan tukea nimenomaan maaseudulla asuvaa ja maaseudun yrittämistä tuntevaa ehdokasta. Onpa sinun ehdokkaasi kuka hyvänsä, tärkeintä on, että marssit uurnille ja kannustat naapuriasikin tekemään samoin! Pieni vinkki: keskustan ehdokkaat numeroilla 192 – 211.

 

 

Tapahtumat

  • La 28.04.2018: 50v Syntymäpäivät Kivijärvellä

KYSELY

Tällä hetkellä ei ole gallupia saatavilla.
Keskusta
Lasten ja nuorten valtuutettu