#annellista

Annesta ja asiasta sanottuja tarinoita

Anne oli hyvin aktiivinen koululainen. Hän jaksoi olla innostunut kaikista asioista. Hän oli sosiaalinen, sopeutuva ja varmaan pidetty koulutovereiden piirissä. Kekseliäänä ja nokkelana tyttönä hän sai toisetkin oppilaat innostumaan.

Pitelin sylissä pientä tyttöä Lehtolan tuvassa. Ilolla kuuntelin kun sait nimesi: Anne Inkeri Leinonkoski. Omat lapsemme olivat jo vanhempia ja tyttöni Päivi teki sinulle mekon. Muistan miten haltioissasi olit pyöriessäsi uudessa kukkaleningissä. Talvella sinulla oli turkisreunainen takki ja häntälakki ja näytit söpöltä kuin nukke.

Tunnen Anne Kalmarin lahjakkaana kaikki ihmiset huomioon ottavana yhteiskunnallisena vaikuttajana, joka omaa terveen keskustalaisen
itsetunnon. Vaativassa maatalousyrittäjän alati muuttuvassa ammattinormistossa, yhteisten asioiden hoitajana ja oman perheen sisäisenä
sydämenäkin hän on osoittanut kyvykkyyttä jota voi vain ihailla....

Kiitos tuesta

17.03.2004

Pienistä puroista ja puuropusseista tämäkin kampanja muuten rakentuu. Jos sinä haluat tukea kampanjaani rahallisesti, voit lahjoittaa täällä. SUURI KIITOS jo tukeneille yksityisille ja yrityksille!