Lehdistötiedotteet
Kirjoita alaotsikko tähän

"Puolustusministeriö on tehnyt oikean linjauksen. Juuri näin työryhmämme velvoitti valtionhallintoa toimimaan", harvaan asutun maaseudun parlamentaarisen työryhmän puheenjohtajana toiminut kansanedustaja Anne Kalmari riemuitsee. Hän viittaa tänään julkaistuun Puolustusministeriön tiedotteeseen, jossa ministeriön työtehtävien paikkariippumattomuutta...

Käytä kotimaisia kasviksia kaikkina kuukausina kevääseen. Kellarista komeita kattilaan - kasvihuoneista kukoistavia kattaukseen. Kasvihuonekaasukuormasi kevenee. Kasvinsuojeluainejäämät kehossasi katoavat, koska kotimaassa kasvinterveys kunnossa. Kartat kuumentamattakin kolibakteeria, koskei kuravettä käytetä kasvatuksessa.

Keskustan maa- ja metsätalousvaliokuntaryhmän jäsenet, puheenjohtaja Anne Kalmari sekä jäsenet Mikko Kärnä, Mikko Savola ja Juha Pylväs vaativat hallitukselta nopeita toimenpiteitä kaupungistumisen hillitsemiseksi, jotta Suomen metsäkato voidaan pysäyttää.

Eduskunnan maa- ja metsätalousvaliokunnan keskustalaiset jäsenet puheenjohtaja Anne Kalmari, kansanedustajat Mikko Savola ja varajäsen Juha Pylväs ovat hämmentyneitä perussuomalaisten maa- ja metsätalousvaliokunnan jäsenten Maaseudun Tulevaisuudessa 18.9. julkaisemasta kannanotosta.

Ruokahävikin vähentäminen on helpoin tapa vaikuttaa omaan hiilijalanjälkeensä ja toimia luonnon hyväksi. "Ensisijaisesti vapaaehtoisesti, mutta jos vapaaehtoisuus ei toimi, täydentävää lainsäädäntöä tarvitaan", Kalmari painottaa. Maa- ja metsätalousvaliokunta on ottanut aiheen esille ja vaatinut tekoja ruokaketjun kaikilta toimijoilta. Kalmari...

Kansanedustaja Anne Kalmari kommentoi valtiovarainministeri Lintilän esittelemää budjettia "välttämättömäksi mutta toiveikkaaksi". Vaikka budjetissa tiedostetaan suhdanteen heikkeneminen ja Suomen haasteet, siinä kuitenkin luodaan toivoa siihen, että työllisyyskehitys pysyy tämänhetkisellä tasolla ja että kotitalouksissa arki jatkuu ilman suuria...

"Tuotantoeläinten hyvinvoinnin tasosta Suomessa kannattaa olla ylpeä. Suomalaista tuotantotapaa on syytä puolustaa eikä moittia!", vastaa kansanedustaja, Eduskunnan maa- ja metsätalousvaliokunnan puheenjohtaja Animalialle ja Maria Ohisalolle ynnä muille tuotantoeläinten huonoista oloista ja monimuotoisuuden heikkenemisestä huolissaan oleville.

Kansanedustaja Anne Kalmari iloitsee työllisyyden paranemisesta edelleen. 25.6. julkaistut tilastot osoittavat työttömyyden laskevan Keski-Suomessa edelleen. Työttömyys on 4,4% alhaisempi kuin vuosi sitten. Maakunnan työttömyysprosentti on tällä hetkellä 10,6%.